naujienos Naujienos

Paskutinis vakarienės akordas: sultingos kriaušės su karališku įdaru

VMGonline.lt, 2018-08-18, 9:00


Drauge su VMG Kulinarijos studijos vadovu Pauliumi Janušu, VMGonline.lt pristato nepaprastą grilio desertą. Saldumynų juk negali būti per daug, tiesa? Tad siūlome į šį būrį įtraukti dar vieną smagurių džiaugsmą.

Keptos kriaušės

50 g razinų

100 g įvairių riešutų

100 g aviečių džemo

4 kriaušių

8 morengų

kelių granato sėklų

  1. Sumaišykite razinas ir skaldytus riešutis su aviečių džemu.
  2. Kriaušes išskobkite, į vidų sudėkite įdarą. Dėkite į glamžytą foliją, kad kriaušė tvirtai stovėtų. Kepsninėje kepkite 10–20 min.
  3. Patiekite su šiek tiek apkeptais morengais ir granatų sėklomis.

KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: