naujienos Naujienos

Su mama, bet ne namie: kur ją nusivesti per Motinos dieną?

VMGonline.lt, 2018-05-03, 15:00


Mamos diena, kaip ir Tėvo – tik kartą metuose. Leiskite jai pailsėti – pakvieskite vėlyvųjų pusryčių, pietų ar į kitą renginį mieste. Palepinkite. Pasirinkimų Vilniuje, Kaune ar Klaipėdoje – tikrai ne vienas ir ne du. Jei vis dėlto nusprendėte imtis iniciatyvos patys, nustebinkite ją įspūdingu desertu iš VMG TOP 20.

V I L N I U S

Vėlyvieji pusryčiai kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“

Pavasariškas meniu Motinos dienos proga: šakšuka su šviežiomis bandelėmis, meksikietiški tacos su antiena, midijos azijietiškai, „macha“ arbatos panakota su braškėmis.

Daugiau informacijos ČIA.

Valerijos Stonytės nuotr.

Pietūs restorane „Veranda“

Mama mėgsta džiazą? Tuomet veskitės į Žvėryne esančią „Verandą“. Kiemelyje 13–17 val. skambės džiazas.

Daugiau informacijos ČIA.

Proginiai vėlyvieji pusryčiai restorane „Time“

Nevėluokite, pusryčiai prasideda nuo 12:30 val.

Daugiau informacijos ČIA.

Vitos Marijos Murėnaitės nuotr.

Vėlyvieji pusryčiai Esperanza Resort & SPA“

„Country style“ vėlyvieji pusryčiai su priedu – SPA procedūromis: baseinas, garinė pirtis, sauna, sūkurinė vonia ir pan. Malonaus komplekto kaina – 59 Eur.

Daugiau informacijos ČIA.

Ispaniškos virtuvės restoranas „La Cocina de Jose“:

Šventės proga – specialus 12 Eur meniu.

Daugiau informacijos ČIA.

Vegetariška sinchronizada iš „Elfa GastroBar“. Valerijos Stonytės nuotr.

„Uptown Market: Hello Spring“

Menų fabrike „Loftas“ visą savaitgalį vykstančioje dizaino mugėje ne tik dizaino ir dizainerių darbai, pranešimai, piknikas, maisto vagonėliai, tikro garso muzika, bet ir speciali programa mamoms.

Pagrindinėje erdvėje veiks spurgų ir beigelių prekeiviai „Holy Donut“, neseniai atsidaręs filtruotos kavos entuziastų baras „Kavos reikalai“, jūrų gėrybių baras „Selfish“. Lauke čirškės „Wok to Wok“ keptuvės, sklis kauniečių picerijos „Čilas“ ir lofto kaimynų „Elfa GastroBar“ aromatai, sekmadienį mėsainius gamins „Boom Burgers“. Žodžiu, berlynietiškas vaibas.

Daugiau informacijos ČIA.

Vitos Marijos Murėnaitės nuotr.

K A U N A S

Vėlyvieji pusryčiai kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“

Pusryčiams (20 Eur): 3 rūšių mini skrebučiai, purūs blyneliai, skirti dalintis (priedus reikia išsirinkti individualiai), šviežiai kepti naminiai kruasanai, desertas – „chia“ sėklų pudingas su kokosų ir mangų tyre. Svečiai vaišinami kava su levandų sirupu, o mamos – „Mimozomis“.

Daugiau informacijos ČIA.

Vėlyvieji pusryčiai ir pietūs restorane „Perkūno namai“

Daugiau informacijos ČIA.

Vitos Marijos Murėnaitės nuotr.

Vėlyvieji pusryčiai viešbutyje-restorane „Sfinksas“

Keletas patiekalų iš restorano pusryčių valgiaraščio: keptas ešerys su žirnelių veloute ir pelėsiniu sūriu, traškūs blyneliai su krevetėmis, Chalapos paprikų ir mangų padaže, „Sfinkso“ Benedikto kiaušinis. Šaltieji patiekalai bei užkandžiai bus pateikiami švediško stalo principu, karštuosius patiekalus reikės išsirinkti iš meniu. Svečiai vaišinami putojančio vyno taure. Pusryčių, kuriems reikalinga išankstinė registracija, kaina – 17 Eur (vaikams iki 7 m. – nemokamai).

Daugiau informacijos ČIA.

Pietūs viešbutyje-restorane „Daugirdas“

Restorano siūlomas valgiaraštis: sūrio bri kreminis užkandis ruoštas ,,sous vide“ būdu, patiektas su vyšnių džemu (5,50 Eur), veršienos kumpis „Eye round“, apjuostas šalto rūkymo šonine, „shiitake“ grybų ir brandinto čederio sūrio įdaru, patiekiamas su lėtai svieste virtomis pavasarinėmis bulvytėmis, kalafiorais ir Demi – glace padažu (12,50 Eur) ir tartaletė su pistacijų kremu ir naminiais „Daugirdo“ ledais (4,50 Eur).

Daugiau informacijos ČIA.

Valerijos Stonytės nuotr.

Pietūs restorane „Siesta“

Meniu (25 Eur): rankų darbo naminė duona su sviesto putomis, vištienos kepenėlių parfė su apelsininiu sviestu, žolelėmis skanintais itališkos duonos trupiniais, salotomis ir obuolių ikrais, pagrindinis patiekalas (pasirinktinai: anties krūtinėlė su miežiniais perliukais, cukinijomis, moliūgais, moliūgų kremu ir porto padažu arba kepta lašišos filė su žirneliais skanintu rizotu, ankštinėmis pupelėmis ir „beurre blanc“ padažu), šokoladinis desertas su burokėliais, balto šokolado „mousse“ ir sūria karamele.

Daugiau informacijos ČIA.

K L A I P Ė D A

Kultūros fabriko renginys „Patiekalas kito mamai“

„Atsinešk tai, kuo norėtum pavaišinti savo mamą, nes kažkas pavaišins tavąją“, – taip kviečia Kultūros fabriko bendruomenė. Renginio centre „suneštinėms“ gėrybėms bus pastatytas didelis stalas. Sekmadienį nuo 14 val. už Jono kalnelio mamų lauks muzikos, šokio, kino ir kiti „patiekalai“.

Daugiau informacijos ČIA.

Vėlyvieji pusryčiai „Easy Lounge“

Restoranas organizuoja pusryčius, kurių patiekalus galima išsirinkti iš meniu, ir grožio procedūrą.

Daugiau informacijos ČIA.

Vėlyvieji pusryčiai „Michaelson boutique hotel

Pusryčių kaina – 25 Eur, vaikams iki 12 metų – 15 Eur. Būtina išankstinė rezervacija.

Daugiau informacijos ČIA.


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: