top of page

Šokoladinis džiaugsmas, nuo kurio apsąla širdis: fantastiški Deivydo Praspaliausko putėsiai


Šįkart siūlome pasigaminti šokoladinį džiaugsmą širdžiai – žinomas Lietuvos šefas Deivydas Praspaliauskas dalijasi šokoladinių putėsių receptu, kurį paruošti paprasta ir neužima daug laiko. Vos 5 ingredientai, o skonis lyg aukščiausios klasės deserto. Be to, šiuose šokoladiniuose putėsiuose nėra glitimo, tad puikiai tiks visiems, jo vengiantiems!


Šokoladiniai putėsiai


Reikia:

  • 300 g šokolado 150 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus 200 g sviesto 4 kiaušinių (atskirai trynių ir atskirai baltymų) 200 g šilauogių

  1. Ištirpinkite šokoladą kartu su sviestu ant vandens vonelės.

  2. Išplakite trynius su DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi iki trištos putų masės.

  3. Išplakite baltymus iki standžių putų.

  4. Viską labai atsargiai, mentele, sumaišykite kartu.

  5. Pabaigoje įmaišykite uogas. Supilstykite masę į formeles ir palikite šaldytuve mažiausiai 3 val.

Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page