naujienos Naujienos

Šokoladinis džiaugsmas, nuo kurio apsąla širdis: fantastiški Deivydo Praspaliausko putėsiai be glitimo

VMGonline.lt, 2018-10-20, 9:00


Šįkart siūlome pasigaminti šokoladinį džiaugsmą širdžiai – žinomas Lietuvos šefas Deivydas Praspaliauskas dalijasi šokoladinių putėsių receptu, kurį paruošti paprasta ir neužima daug laiko. Vos 5 ingredientai, o skonis lyg aukščiausios klasės deserto. Be to, šiuose šokoladiniuose putėsiuose nėra glitimo, tad puikiai tiks visiems, jo vengiantiems!

Šokoladiniai putėsiai

Jums reikės:

300 g šokolado
150 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
200 g sviesto
4 kiaušinių (atskirai trynių ir atskirai baltymų)
200 g šilauogių

    1. Ištirpinkite šokoladą kartu su sviestu ant vandens vonelės.
    2. Išplakite trynius su DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi iki trištos putų masės.
    3. Išplakite baltymus iki standžių putų.
    4. Viską labai atsargiai, mentele, sumaišykite kartu.
    5. Pabaigoje įmaišykite uogas. Supilstykite masę į formeles ir palikite šaldytuve mažiausiai 3 val.

Norite pamatyti gaminimo procesą? Siūlome peržiūrėti „VirK Akademijos“ vaizdo pamoką. Čia kulinarinius įgūdžius galite tobulinti visiškai nemokamai, o jums padės savo sričių profesionalai! Svarbu: visą turinį gali matyti tik registruoti vartotojai.

Ieškote daugiau saldžių idėjų? Išmėginkite purius keksiukus su netikėtu įdaru!

Ieškote daugiau galimybių tobulinti kulinarinius įgūdžius ir išbandyti gardžiausius receptus? Registracija trunka vos kelias minutes!


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: