receptai Receptai

Šokoladinis „chia“ sėklų ir bananų pudingas

2017-06-16, 3:50


VMG studijoje, „Kulinarinių triukų“ filmavime, ką tik lankėsi „Alive“ šefas Paulius Janušas ir veganų atstovė Gabija, papasakojusi įdomių dalykų apie veganizmą, kaip lengvai juo tapti ir kaip teisingai reklamuoti veganiškus produktus. Alfas Ivanauskas savo ruožtu svečius pavaišino prašmatniu „chia“ sėklų ir bananų pudingu. Jei vis dar nemiegate (arba jau atsibudote), štai puikaus užkandžio receptas skrandžiui prabudinti.

Jums reikės:

55 g „Ach“ šokolado su migdolais ir cinamonu

apie 300 ml migdolų pieno

1 banano

kelių šaukštų „chia“ (ispaninio šalavijos) sėklų

žiupsnelio cinamono

Gaminimas:

  1. Šokoladą ištirpinkite puode su migdolų pienu.
  2. Tirpintą šokoladą sutrinkite su bananu ir cinamonu.
  3. Įmaišykite „chia“ sėklas ir išpilstykite į stiklinaites.
  4. Palikite atvėsti ir sustingti arba ragaukite iš karto.

 


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: