naujienos Naujienos

Paprikos visagalės: jomis gardintas sviestas užburs ne tik sodria spalva, bet ir pikantišku skoniu

VMGonline.lt, 2018-08-29, 13:00


Sviesto receptų serija jau ritasi į pabaigą, tačiau norėdami užtikrinti, kad kiekvienas išsirinktų jam labiausiai patinkančią variaciją, turime dar kelias idėjas. Aštresnių skonių mylėtojams jau siūlėme išbandyti sviestą su garstyčiomis ir kietuoju sūriu, o šiandien pristatome dar vieną pikantišką variaciją – sviestą su paprikomis.

Tiks ir vietoj užtepėlės, ir prie kitų produktų ar pagardins patiekalus. Išskirtinis skonis atsiskleis derinant su keptais kalmarais, keptais baklažanais, fetos sūriu, rūkyta vištiena.

Sviestas su paprikomis

Jums reikės:

1 raudonosios paprikos
1 skiltelės česnako
200 g sviesto
10 g cukraus
5 g rūkytos paprikos miltelių
žiupsnelio druskos ir pipirų

  1. Papriką iškepkite orkaitėje, nulupkite odelę ir išimkite sėklas. Neišpilkite iš paprikos išsiskyrusių sulčių.
  2. Susmulkinkite česnako skiltelę ir atvėsusią papriką, supilkite išsaugotas sultis. Sumaišykite su visais likusius ingredientais.

KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: