interviu

Simonos Burbaitės grožio paslaptys: jokių dietų ir avinžirnių makaronai

Ežbieta Monkevič, „Verdu ir Kepu", Valerijos Stonytės nuotr., 2019-08-12, 7:50


Naujausio žurnalo „Verdu  ir kepu“ rubrikos „Nuogas maistas“ herojė – TV laidos vedėja, tinklaraštininkė, knygos „Tavo geriausia draugė“ autorė Simona Burbaitė. Kad ir kiek bandėme iškvosti jos didžiausią maisto nuodėmę, to padaryti taip ir nepavyko – mergina sako turinti jų tiek daug, kad neverta nė pradėti vardinti.

Ką valgote?

Tai, kas teikia energijos ir leidžia man jaustis gerai. Valgau, kad gyvenčiau, o ne atvirkščiai.

Be kokio maisto savęs neįsivaizduojate?

Be to, kuris ne tik naudingas, bet dar ir labai skanus.

Ar valgote paruoštą maistą iš prekybos centrų?

Prekybos centre perku produktus tam maistui gaminti. Manau, šaunu žinoti, kas yra tavo lėkštėje.

Mėgstamiausias greitas maistas?

Pica. Jei galėčiau, valgyčiau kasdien.

Mėgstamiausias desertas?

Cheese caketiesiog dievinu.

Andriaus Burbos nuotr.

Mėgstamiausi pusryčiai?

Bananiniai blyniukai su žemės riešutų sviestu ir graikišku jogurtu – esu atradusi fantastišką receptą! Labai lengva ir greita pagaminti, o skonis tobulas.

Jei turėtumėte valgyti visus metus vieną produktą, kas tai būtų?

Tikriausiai avinžirnių makaronai – juos atradau visai neseniai, jie labai skanūs ir maistingi. Manau, visus metus neblogai sutartume.

Mėgstamiausias virtuvinis prietaisas?

Indas. Dubenėlis. Poke bowl’as. O į jį įdėčiau sušius su ryžiais, marinuotu tunu ir krevetėmis, jūros dumbliais ir kitais ingredientų deriniais.

Su kuo iš maisto pasaulio norėtumėte papietauti?

Su Alfu Ivanausku.

Ar turite kulinarinių idealų?

Mano mama.

Mėgstamiausia virtuvė?

Japonų.

Ar yra kažkoks maistas, apie kurį galvojote, kad niekada nevalgysite, o dabar valgote?

Svogūnai – atsimenu, kai buvau maža, juos kruopščiai išrankiodavau iš bet kokio patiekalo.

Figūros paslaptis?

Jokių dietų.

Kur valgote mieste?

Ten, kur ne tik skanus ir subalansuotas maistas, bet ir stilinga aplinka. Mėgstu išbandyti naujas vietas.

Visą interviu rasite naujausiame „Verdu ir kepu” numeryje. Pavartykite:


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: