naujienos Naujienos

Sezoninė virtuvė: kodėl apie ją kalbėti svarbu ir kodėl geriau nepirkti braškių žiemą? (laidos įrašas)

VMGonline.lt, Renatos Ničajienės asmeninio archyvo nuotr., 2018-11-15, 18:00


Renata Ničajienė, tinklaraštininkė, kulinarinių knygų autorė, jau daugiau nei 8 metus kalba apie sezoninę virtuvę. Dažnai sakoma, kad mūsų virtuvė yra ribota būtent dėl sezonų, joje galima pasigesti daugelio dalykų. Tačiau, laidos pašnekovės nuomone, viskas priklauso nuo kūrybiškumo.

„Tik tą mūsų sezoninį kūrybiškumą riboja galimybė bet kada nueiti į prekybos centrą ir nusipirkti pomidorų ar agurkų“, – juokiasi R. Ničajienė, su kuria laidoje apžvelgsime visus metų laikus ir jų dovanojamus produktus.

Kas yra maistingas maistas? Kaip pagerinti saldžius kepinius? Kodėl svarbu kalbėti apie sezoninę virtuvę, arba kodėl geriau nepirkti braškių žiemą? Kaip vienus produktus pakeisti kitais? Ar dar yra vietos Lietuvos rinkoje maisto tinklaraštininkams?

Laidos „Skonio iššūkis“ klausykitės kiekvieną ketvirtadienį 16.05 val., „Žinių radijo“ eteryje.


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: