top of page

Šefas Tomas Rimydis: kainos restoranuose dar mažos (laidos įrašas)


„Kelerius metus buvau mažiau matomas ir girdimas, nes jaučiau didžiulę atsakomybę prieš savo restorano svečius, pristatydamas jiems istorinę lietuvišką virtuvę. Pačioje pradžioje nežinojau, ar mano pasirinktas kelias yra teisingas“, – sako šefas Tomas Rimydis, vadovaujantis restorano „Ertlio namas“ virtuvei.

Kokią virtuvę kuria šefas? Kas jam yra lietuviška virtuvė? Kokios tautybės buvo pirmas šefas Lietuvoje? Ar austrės yra lietuviškos virtuvės dalis? Kodėl restoranų verslas yra sunkus fiziškai? Kokia yra (ne)sėkmingo restorano paslaptis?


Laidos „Skonio iššūkis“ klausykitės kiekvieną ketvirtadienį 16.05 val., „Žinių radijo“ eteryje.

Naujausi įrašai

bottom of page