naujienos Naujienos

Sako, kad šį restoraną renkasi princai ir princesės bei kitos garsenybės – susipažinkite su naujais patiekalais

VMGonline.lt, „Imperial“ nuotr., 2018-08-02, 18:30


Užsukę į šį restoraną, tikėtina, sutiksite kokį nors žinomą asmenį. Ar norėtumėte pavakarieniauti greta Liuksemburgo princo, Tailando princesės, Italijos prezidento, dainininko Stingo ar Mireille Mathieu? Tai tik kelios garsenybės, kurios leido laiką sostinės gourmet restorane „Imperial“.

Dabar, vasaros sezono įkarštyje, restoranas svečius pasitiks atnaujintu meniu, kuriame – net 30 naujų patiekalų. Išskirtine vintažine kolekcija pasipildė ir restorano vyno korta, tad įdomių skonių galėsite atrasti ir gėrimų asortimente. O mėgstančius šiltuoju metų laiku maistu mėgautis lauke pasitiks atnaujintas gėlėmis ir augalais puoštas vidinis restorano kiemelis, kur jus pagal karališkąjį protokolą aptarnaus padavėjai su baltomis pirštinaitėmis. VMGonline.lt pirmieji kviečia susipažinti su restorano siūlomomis naujienomis.

Šaltieji užkandžiai:

Ančių riebiųjų kepenėlių „foie gras“ pašteto ir cinamono biskvito pyragėlis su Porto vyno žele ir karamelizuotais graikiniais riešutais

Aliaskos krabas ant agurkų želės pagalvėlės su namų majonezu

Veršienos karpačas, padabintas juodaisiais eršketo ikrais, pagardinamas vytinto ančių kiaušinio tryniu

Aliaskos krabas ant agurkų želės pagalvėlės su namų majonezu. „Imperial“ nuotr.

Karštieji užkandžiai:

Užkeptos austrės su šampano putėsiais ir parmezanu

Ravioliai su antienos kepenėlių įdaru, foie-gras padažas

Užkeptos austrės su šampano putėsiais ir parmezanu. „Imperial“ nuotr.

Pagrindiniai patiekalai:

Karvelio, lesinto Burgundijoje, trio – filė, confit, consomme

Brandintos jautienos išpjovos kepsnys rossini su foie gras ir trumų demi glace padažu

Keptos žąsų riebiosios kepenėlės foie gras ant sviestinės bandelės brioche su mostarda di frutta ir karamelizuotomis figomis

Karvelio, lesinto Burgundijoje, trio – filė, confit, consomme. „Imperial“ nuotr.
Keptos žąsų riebiosios kepenėlės foie gras ant sviestinės bandelės brioche su mostarda di frutta ir karamelizuotomis figomis. „Imperial“ nuotr.

Desertai:

Gorgoncolos sūrio ledai su Maldon druska ir trumų-akacijų medumi

Šokoladinis rutulys, įdarytas šerbetu ir citrusiniais vaisiais

Gorgoncolos sūrio ledai su Maldon druska ir trumų-akacijų medumi. „Imperial“ nuotr.

Adresas: Subačiaus g. 2, Vilnius

Darbo laikas: I–V 18:00–00:00, VI 12:00–00:00, VII 12:00–22:00

„Facebook“ paskyra ČIA


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: