Užsukę į šį restoraną, tikėtina, sutiksite kokį nors žinomą asmenį. Ar norėtumėte pavakarieniauti greta Liuksemburgo princo, Tailando princesės, Italijos prezidento, dainininko Stingo ar Mireille Mathieu? Tai tik kelios garsenybės, kurios leido laiką sostinės gourmet restorane „Imperial“.
Dabar, vasaros sezono įkarštyje, restoranas svečius pasitiks atnaujintu meniu, kuriame – net 30 naujų patiekalų. Išskirtine vintažine kolekcija pasipildė ir restorano vyno korta, tad įdomių skonių galėsite atrasti ir gėrimų asortimente. O mėgstančius šiltuoju metų laiku maistu mėgautis lauke pasitiks atnaujintas gėlėmis ir augalais puoštas vidinis restorano kiemelis, kur jus pagal karališkąjį protokolą aptarnaus padavėjai su baltomis pirštinaitėmis. VMGonline.lt pirmieji kviečia susipažinti su restorano siūlomomis naujienomis.
Šaltieji užkandžiai:
Ančių riebiųjų kepenėlių „foie gras“ pašteto ir cinamono biskvito pyragėlis su Porto vyno žele ir karamelizuotais graikiniais riešutais
Aliaskos krabas ant agurkų želės pagalvėlės su namų majonezu
Veršienos karpačas, padabintas juodaisiais eršketo ikrais, pagardinamas vytinto ančių kiaušinio tryniu
Aliaskos krabas ant agurkų želės pagalvėlės su namų majonezu. „Imperial“ nuotr.
Karštieji užkandžiai:
Užkeptos austrės su šampano putėsiais ir parmezanu
Ravioliai su antienos kepenėlių įdaru, foie-gras padažas
Užkeptos austrės su šampano putėsiais ir parmezanu. „Imperial“ nuotr.
Pagrindiniai patiekalai:
Karvelio, lesinto Burgundijoje, trio – filė, confit, consomme
Brandintos jautienos išpjovos kepsnys rossini su foie gras ir trumų demi glace padažu
Keptos žąsų riebiosios kepenėlės foie gras ant sviestinės bandelės brioche su mostarda di frutta ir karamelizuotomis figomis
Karvelio, lesinto Burgundijoje, trio – filė, confit, consomme. „Imperial“ nuotr.
Keptos žąsų riebiosios kepenėlės foie gras ant sviestinės bandelės brioche su mostarda di frutta ir karamelizuotomis figomis. „Imperial“ nuotr.
Desertai:
Gorgoncolos sūrio ledai su Maldon druska ir trumų-akacijų medumi
Šokoladinis rutulys, įdarytas šerbetu ir citrusiniais vaisiais
Gorgoncolos sūrio ledai su Maldon druska ir trumų-akacijų medumi. „Imperial“ nuotr.
Adresas: Subačiaus g. 2, Vilnius
Darbo laikas: I–V 18:00–00:00, VI 12:00–00:00, VII 12:00–22:00
„Facebook“ paskyra ČIA