top of page

„Rishon“: skoniai iš Jeruzalės

Pirmasis košerinės mėsos restoranas sostinėje Vilniaus gastronomijos savaitei paruošė kai ką ypatingo ir naujo, būdingo tiek restorano koncepcijai, tiek Izraelio virtuvei. Virtuvės šefė – Žana Maksimova.

20 Eur bus patiekiama: moliūgų humusas, „Meuray Jerusalem“ – Jeruzalės mišinys, „Thinos“ pyragas su karamelizuotomis datulėmis.

Moliūgų humusas. Populiariausias Izraelio ir Artimųjų Rytų patiekalas. Šį kartą visai netradicinis – moliūginis.

„Rishon“ nuotr.

„Rishon“ nuotr.


„Meuray Jerusalem“. 1968 m. Izraelyje sugalvotas patiekalas, atspindintis Izraelio virtuvę. Tik „Rishon“ ir tik Vilniaus gastronomijos savaitės metu!

„Rishon“ nuotr.

„Rishon“ nuotr.


„Thinos“ pyragas. Datulės šiame recepte atsirado neatsitiktinai. Datulės yra vienas vaisių, kuriais garsi Izraelio žemė.

„Rishon“ nuotr.

„Rishon“ nuotr.


Restorano „Rishon“ adresas: Tilto g. 3

Darbo laikas: I–VII – 17:00–22:00

Daugiau informacijos apie šį ir kitus restoranus, dalyvaujančius Vilniaus gastronomijos savaitėje, ieškokite ČIA.

NE TIK RAGAUK, BET IR VERTINK

Fotografuok labiausiai patikusį Vilniaus gastronomijos savaitės patiekalą, siųsk nuotrauką su trumpu komentaru ir savo vardu bei pavarde į VMGonline.lt FB ir galbūt tu laimėsi specialius VMG prizus. Tas restoranas, kurio nuotraukų Vilniaus gastronomijos savaitės lankytojai atsiųs daugiausiai, gaus piniginį prizą – čekį, išleisti VMG paslaugoms.

Rink geriausią Vilniaus gastronomijos savaitės padavėją, siųsk jo vardą ir pavardę su trumpu komentaru į VMGonline.lt FB. Daugiausiai pagyrų sulaukęs padavėjas bus apdovanotas specialiu VMG prizu!

Naujausi įrašai

bottom of page