• Naujienos
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Renginiai
    • Patarimai
      • Interjeras
      • Viskas apie vyną
      • Alaus ABC
  • Žmonės
  • Kelionės
  • Skanios vietos
    • 99 skaniausios vietos Baltijos šalyse
    • Vilniaus gastronomijos savaitė
      • Istorija
  • Receptai
    • Vėlyvieji pusryčiai
    • Receptų kolekcijos
      • Užkandžiai
      • Salotos
      • Sriubos
      • Mėsos patiekalai
      • Paukštienos patiekalai
      • Žuvų ir jūrų gėrybių patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Troškiniai
      • Padažai
      • Pyragai + desertai
      • Gėrimai
      • Greita + skanu
      • Su ledais
      • Sveika + skanu
    • Šventės
      • Valgome sveikai
      • Užgavėnės
      • Joninės
      • Gimtadienis
      • Vaikų šventės
      • Velykos
        • ŽAIBIŠKOS VELYKOS
          • Velykos
            • Velykos
      • BBQ receptai
      • Iškylų receptai
  • Video
    • VMG Kulinariniai triukai
    • VMG miksologija
    • VMG Skonio lenktynės
    • VMG kulinarinės kelionės
    • Žaibiškos Velykos
    • VMG RECEPTAI
    • VMG Interviu
    • VMG PATARIMAI
  • Valgome sveikai
  • TOPAI
    • TOPAI
  • e-parduotuvė

    KULINARINĖ GREITOJI

    • K:

      Laba diena,

      Susidomėjau pabandyti iš avinžirnių skysčio išplakti morengus, tačiau plakdama ilgai nepastebėjau, kad būtų standi masė. Po to sudėjau cukraus pudrą ir pasidarė skysta masė. Ką ne taip darau? Kaip viską tiksliai padaryt?:)

      A:

      Sveiki, išties aquafabos morengus reikia prijaukinti. Pirmiausia, nuoviras turi būti be jokių kitų priedų – cukraus, acto, etc., tad jei naudojate pirktinį – būtinai žiūrėkite sudėtį.  Nuoviras taip turi būti šiek tiek tąsus – jo konsistencija turėtų būti panaši į kiaušinio baltymą. Tad sutirštinimui nuovirą galima kiek pavirti. Nuoviras turi būti labai gerai atšaldytas.  Ir – bandyti-bandyti-bandyti.

    • K:

      Laba diena,
      Patarkite, kada kepiniuose reikia naudoti kepinių margariną, o kada visgi rinktis sviestą? Ar visuose kepiniuose galima naudoti specialių kepinių margariną vietoj sviesto? Mačiau netgi yra kepinių margarino su sviestu.

      A:

      Sveiki, esminis skirtumas – jūsų skonis, poreikiai, galimybės, alergijų buvimas, etc. Kepiniai gausis ir su sviestu ir su margarinu.

    ×
    Ką daryti, jei prisvilo keptas viščiukas?
    Kokį vyną rinktis prie jautienos kepsnio?
    Klauskite ir atsakysime.
    Atsakymus rasite čia.
    Please validate reCAPTCHA

    TOP 5 NAUJIENOS

    • 2018 04 19, 7:50 Išskirtinis interviu su naujuoju restorano „Dublis“ šefu (tik VMG)
    • 2018 04 17, 7:50 Mokslininkė pasisakė apie supermaistą ir sulčių detoksikaciją. Anksčiau pati tuo tikėjo!
    • 2018 04 16, 18:30 Tai išvydusios, nuotakos niekada nebegrįš prie tortų. Šis desertų šou nukonkuruos net fejerverkus!
    • 2018 04 18, 7:50 Kebabų rinkos laukia dideli pokyčiai – Mantas Katleris imasi kebabų verslo! (papildyta)
    • 2018 04 20, 13:00 Sužinokite, kas pateko į skaniausių vietų Baltijos šalyse gidą (sąrašas)

    naujausi video

    TOP 5 RECEPTAI

    • 2018 04 17, 13:00 Keksas su mėlynių kremu
    • 2016 04 10, 15:26 Kalakutienos troškinys su daržovėmis
    • 2018 04 14, 7:50 Cepelinai iš bulvių tarkių
    • 2018 04 16, 13:00 Rytietiškos raudongūžių kopūstų salotos su mangais, paprikomis ir kalendromis
    • 2015 07 15, 8:43 Klasikinis bešamelio padažas

    @vmgonline.lt



    Facebook
    Raudono ir geltono odisėja
    Mangų majonezas
    Mangų ir avokadų kapotinis su krevetėmis
    Sluoksniuoti mango ir pieno želė saldainiai
    Bananų pyragas
    Įdaryti kiaušiniai su silke
    Kokteilinis desertas
    Mangų majonezas
    Šukučių ir mangų iešmelis su plombyriniais ledais
    Sumuštinis su vištiena, mangu ir majonezu
    Mėsainis su vištiena
    Suktinukai su lašiša, ryžių makaronais ir mangu
    Mangų padažas prie iešmelių
    Varškės apkepas
    Feta su avietėmis ir mangu
    Lašišos kapotinis su mangais ir bazilikais
    Brusketos su mangu, melionu ir feta
    Ryžiai su mangais ir kalendromis

    Daugiau

    Newsletter signup

    Please wait...

    Thank you for signing up!

    Kontaktai
    Array ( [SERVER_SOFTWARE] => Apache/2.4.10 (Debian) [REQUEST_URI] => /receptu-raktazodziai/mangas/ [PHPRC] => /etc/php/7.2/cgi/php.ini [PHP_FCGI_CHILDREN] => 8 [PATH] => /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin [PWD] => /var/www/webguru/cgi-bin [SHLVL] => 0 [PHP_FCGI_MAX_REQUESTS] => 3000 [ORIG_SCRIPT_NAME] => /cgi-bin/php72.fcgi [ORIG_PATH_TRANSLATED] => /var/www/webguru/public_html/index.php [ORIG_PATH_INFO] => /index.php [ORIG_SCRIPT_FILENAME] => /var/www/webguru/cgi-bin/php72.fcgi [CONTENT_LENGTH] => 0 [SCRIPT_NAME] => /index.php [QUERY_STRING] => [REQUEST_METHOD] => GET [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.0 [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1 [REDIRECT_URL] => /index.php [REMOTE_PORT] => 43427 [SCRIPT_FILENAME] => /var/www/webguru/public_html/index.php [SERVER_ADMIN] => webmaster@balt.net [CONTEXT_DOCUMENT_ROOT] => /var/www/webguru/cgi-bin/ [CONTEXT_PREFIX] => /cgi-bin/ [REQUEST_SCHEME] => http [DOCUMENT_ROOT] => /var/www/webguru/public_html [REMOTE_ADDR] => 127.0.0.1 [SERVER_PORT] => 80 [SERVER_ADDR] => 127.0.0.1 [SERVER_NAME] => vmgonline.lt [SERVER_SIGNATURE] =>
    Apache/2.4.10 (Debian) Server at vmgonline.lt Port 80
    [HTTP_ACCEPT] => text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8 [HTTP_USER_AGENT] => CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/) [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => x-gzip, gzip, deflate [HTTP_CONNECTION] => close [HTTP_X_FORWARDED_FOR] => 54.224.234.8 [HTTP_X_REAL_IP] => 54.224.234.8 [HTTP_HOST] => vmgonline.lt [REDIRECT_STATUS] => 200 [REDIRECT_HANDLER] => application/x-httpd-php72 [REDIRECT_REDIRECT_STATUS] => 200 [FCGI_ROLE] => RESPONDER [PHP_SELF] => /index.php [REQUEST_TIME_FLOAT] => 1524323714.7044 [REQUEST_TIME] => 1524323714 ) 1
    Facebook VMGonline.lt FACEBOOK Instagram VMGonline.lt INSTAGRAM YouTube YOUTUBE LinkedIn LINKEDIN Soundcloud SOUNDCLOUD
    WEBGuru.lt vmgonline.lt © 2015