#1461

Žuvies maltinukai


35 min.
2 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

1 mažo svogūno
Aliejaus (kepti)
0,3 kg menkės filė be odos
1 šaukšto panko džiūvėsėlių
Žiupsnelio tarkuotos citrinų žievelės
Žiupsnelio druskos
1 šaukšto terijakio padažo
Žiupsnelio baltųjų pipirų
Nedidelio ryšelio kalendrų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje su šaukštu aliejaus, kol gražiai apskrus. Nuvarvinkite riebalus ant popierinio rankšluosčio.
  2. Menkės filė sumalkite su svogūnais, džiūvėsėliais ir tarkuota citrinų žievele iki vientisos masės.
  3. Sudėkite likusius produktus ir gerai išmaišykite. Drėgnomis rankomis suformuokite maltinius, sudėkite juos ant lentelės, dėkite į šaldiklį ir laikykite 10 min.
  4. Išėmę iš karto kepkite įkaitintoje keptuvėje. Apverskite tik tada, kai viena pusė bus gerai apskrudusi. Iškepusius maltinius nusausinkite sudėję ant popierinio rankšluosčio.
  5. Patiekite su žaliosiomis salotomis.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found