#1407

Žuvies kukuliukai su aštriu majonezu


35 min.
2 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

0,5 kg lašišos (skirtos malti)
1 mažo svogūno
1 kiaušinio
1 šaukšto garstyčių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio baltųjų pipirų
Žiupsnelio tarkuotos citrinų žievelės
Panko džiūvėsėlių (apvolioti)
200 g majonezo
1 citrinos sulčių

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Sumalkite lašišą kartu su svogūnu. Paplakite kiaušinį, supilkite, sudėkite garstyčias ir sumaišykite, įberkite druskos, baltųjų pipirų, citrinų žievelės.
  2. Viską išmaišykite, drėgnomis rankomis suformuokite kukulius, apvoliokite juos panko džiūvėsėliuose ir padėkite 15 min. į šaldytuvą.
  3. Po to sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 20 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
  4. Majonezą sumaišykite su „sriracha“ ir citrinos sultimis.
  5. Kukulius patiekite su majonezu. Pageidaujant – su žalumynais bei aitriosiomis paprikomis.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found