#1329

Žiedinis kopūstas su barbekiu padažu


40 min.
3-4 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

1 vid. dydžio žiedinio kopūsto
40 g kvietinių miltų
40 g ryžių miltų
80 ml vandens
Žiupsnelio druskos
Padažui:
200 ml pomidorų padažo be priedų
1 šaukšto rūkytos paprikos
1 šaukšto garstyčių
1 šaukšto medaus
50 ml vandens
1 šaukštelio aitriųjų paprikų
1 šaukštelio česnako granulių
1 šaukštelio druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C. Skardą išklokite kepimo popieriumi.
  2. Išskirstykite žiedinį kopūstą žiedynais. Sumaišykite miltus, vandenį ir druską. Sudėkite kopūsto dalis į tešlą, padenkite ja iš visų pusių ir išdėliokite žiedynus į skardą. Kepkite apie 15–20 min.
  3. Padažui sumaišykite visus ingredientus, užvirinkite ir nustatę mažą kaitrą virkite apie 10 min.
  4. Iškeptus kopūstus arba tiesiog patiekite su padažu, arba apvoliokite padaže ir patiekite. Valgykite šiltus.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found