#1431

Žiedinio kopūsto iešmeliai su barbekiu padažu


30 min.
Lengvas

Ingredientai:

1 vid. dydžio žiedinio kopūsto
Šlakelio TERRA CRETA aliejaus
1 česnako skiltelės
Juodųjų pipirų, druskos
Padažui:
200 ml pomidorų padažo be priedų
1 šaukšto rūkytos paprikos
1 šaukšto garstyčių
1 šaukšto DANSUKKER auksaspalvio sirupo
1 šaukštelio aitriųjų paprikų
1 šaukštelio česnako granulių
1 šaukštelio druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C. Skardą išklokite kepimo popieriumi.
  2. Išskirstykite žiedinį kopūstą žiedynais, sudėkite į skardą. Pabarstykite druska, pipirais, tarkuotu česnaku. Pašlakstykite TERRA CRETA aliejumi. Kepkite apie 10–15 min.
  3. Padažui sumaišykite visus ingredientus, užvirinkite ir nustatę mažą kaitrą virkite apie 10 min.

Iškeptus kopūstus arba tiesiog patiekite su padažu, pavyzdžiui, suvėrę juos ant iešmelių, arba apvoliokite padaže ir patiekite. Valgykite šiltus.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found