#521

Zefyrinis kremas su uogų padažu


20 minučių
2 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

40 g baltojo šokolado
150 g kreminio tepamojo sūrio
50 ml pieno
60 ml grietinėlės
20 g zefyrinių saldainių FINI
150 g šaldytų aviečių
1 šaukštelis miltelinio cukraus

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Zefyrinius saldainius su pienu ištirpinkite vandens vonelėje. Atskirai ištirpinkite šokoladą.

2. Tepamąjį sūrį sumaišykite su ištirpintu šokoladu ir zefyriniais saldainiais FINI.

3. Išplakite grietinėlę ir atsargiai sumaišykite su sūrelio mase.

4. Avietes pertrinkite per sietelį, sumaišykite su milteliniu cukrumi.

5. Kremu pripildykite taures, užpilkite padažo ir lengvai permaišykite. Stingdykite šaldytuve apie 3–4 val.

 

Visus ingredientus reikalingus šiam receptui rasite www.barbora.lt/ZefyrinisKremas



IŠBANDYKITE: