#403

Žąsis, ilgai troškinta su raugintais kopūstais ir džiovintomis slyvomis


4-5 valandos
5–6 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

1 žąsies (4–4,5 kg)
2 l raugintų kopūstų
200 g džiovintų slyvų
3–4 obuolių
1–2 šaukštai aliejaus
druskos ir šviežiai grūstų juodųjų pipirų
1 šaukštelio Provanso žolelių
1 šaukšto „Heinz“ padažo „Worcester“

„Heinz“ padažas „Worcester“ – tai Originalaus recepto universalus padažas naudojamas visų mėsos rūšių paruošimui, marinatams, padažams, sriuboms, salotoms ir kitiems patiekalams. Šis savito ir pikantiško skonio padažas gaminamas fermentuojant ančiuvius ir pridedant įvairius prieskonius.


PARUOšIMO BŪDAS:



IŠBANDYKITE: