#992

Žaliųjų žirnelių ir batatų sriuba


30 minučių
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

300 g BONDUELLE garuose ruoštų žirnelių
200 g BONDUELLE garuose ruoštų brokolių
1 žaliosios paprikos
1 svogūno
1 skiltelės česnako
1 saliero lapkočio
40 ml alyvuogių aliejaus
Druskos, pipirų
1 šaukšto pesto padažo

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Storasieniame puode įkaitinkite aliejų, pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir susmulkintą česnaką. Po to sudėkite kubeliais pjaustytą žaliąją papriką ir saliero lapkotį. Pakepkite, kol suminkštės.

2. Tada suberkite BONDUELLE garuose ruoštus žirnelius ir BONDUELLE garuose ruoštus brokolius, trumpai pakepinkite daržoves. Įpilkite 1 l vandens ir virkite ant mažos ugnies, kol daržovės išvirs.

3. Įberkite druskos, pipirų, įdėkite pesto padažo ir išmaišykite. Patiekite su batatų lazdelėmis.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: