#1061

Žaliųjų citrinų krembriulė


55 min.
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

4 žaliųjų citrinų
2 trynių
200 ml grietinėlės
50 g cukraus
Miltelinio cukraus (karamelei)

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Atsargiai išskobkite žaliųjų citrinų vidų. Nupilkite 20 ml sulčių.

2. Užkaitinkite grietinėlę, trynius atsargiai išmaišykite su cukrumi. Karštą grietinėlę pilkite ant trynių nuolat maišydami. Pravėsinkite.

3. Kremą sumaišykite su sultimis ir supilkite į išskobtas citrinas.

4. Į keksiukų formeles įdėkite sulamdytos aliuminio folijos ir į ją įstatykite citrinas su kremu.

5. Kepkite apie 30–40 min. iki 140 °C įkaitintoje orkaitėje.

6. Atvėsinkite.

7. Karamelizuokite kulinariniu degikliu.



IŠBANDYKITE: