#1582

Žaliųjų citrinų ir sutirštinto pieno tortas


10 min. (Zzz 12 val.)
6-8 asm.
Lengvas

Ingredientai:

400 g sutirštinto pieno su cukrumi
400 g nesaldinto sutirštinto pieno
6–7 žaliųjų citrinų sulčių
1 šaukšto tarkuotos žaliųjų citrinų žievelės
250 g „digestive“ tipo sausainių

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite 20 cm skersmens formą.
  2. Stipriai atšaldytą sutirštintą pieną su cukrumi ir nesaldintą sutirštintą pieną supilkite į aukštą indą plakimui. Supilkite citrinų sultis ir plakite, kol masė pasidarys tiršta. Suberkite tarkuotą citrinų žievelę ir išmaišykite.
  3. Formos dugną išklokite dalimi sausainių, supilkite dalį masės ir toliau sluoksniuokite kremą su sausainiais taip, kad paskutinis sluoksnis būtų kremo.
  4. Dėkite į šaldytuvą ir laikykite per naktį.

Daugiau skanių receptų rasite naujausiame „Verdu ir kepu“ numeryje.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found