#1272

Žalieji triufeliai su matcha


15 min. (Zzz 12 val.)
6-8 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

200 g anakardžių
100 g kokosų drožlių
50 g kokosų aliejaus
Norimo saldiklio (pagal skonį)
30–40 ml žaliosios citrinos sulčių
1 šaukštelio tarkuotos žaliosios citrinos žievelės
1–2 šaukštų arbatos matcha
Kokosų drožlių (apvolioti)

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Anakardžius ir kokosų drožles nakčiai užmerkite vandenyje. Nusunkite, sutrinkite trintuvu iki glotnios masės kartu su kokosų aliejumi ir norimu saldikliu.

2. Jei naudojate cukrų, tuomet masės tirštumą reguliuokite žaliosios citrinos sultimis arba vandeniu.

3. Pridėkite žaliosios citrinos žievelės ir persijotų arbatos matcha miltelių. Viską gerai išmaišykite, formuokite rutuliukus, apvoliokite juos kokosų drožlėse.

4. Prieš patiekdami palaikykite triufeliukus mažiausiai 30 min. šaldytuve.



IŠBANDYKITE: