#922

Žaibiškai greita žaliųjų daržovių sriuba su keptais pomidorais


25 minutės
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

40 g lydyto sviesto
1 šaukštelio smulkiai supjaustytų aitriųjų paprikų
1 šaukštelio pankolio sėklų
1 pakelio BONDUELLE trintos žaliųjų daržovių sriubos
20 g smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų
600 ml daržovių sultinio
1–2 šaukštų maskarponės
1 ryšulėlio kalendrų
1 šaukštelio citrinos sulčių
1 kekės vynuoginių pomidorų
Aliejaus (pomidorams kepti)

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Pomidorus pašlakstykite aliejumi ir šaukite į iki 170 °C įkaitintą orkaitę 15 min.

2. Paprikas ir pankolio sėklas pakepinkite svieste apie 30 sek. Suberkite BONDUELLE trintos žaliųjų daržovių sriubos mišinį ir svogūnų laiškus, pakepinkite dar 2 min.

3. Supilkite sultinį ir užvirinkite. Sumažinkite kaitrą ir virkite apie 6–7 min., kol suminkštės daržovės.

4. Sutrinkite daržoves trintuvu, palaipsniui pridėdami kalendrų ir supildami citrinos sultis. Trintą sriubą pasūdykite ir, jei reikia, įpilkite dar citrinos sulčių. Sumaišykite su maskarpone.

5. Patiekite su keptais pomidorais.



IŠBANDYKITE: