#294

Žagarėliai


15 minučių
12 vnt.
Lengvas

Ingredientai:

6 kiaušinių trynių
¾ stiklinės cukraus
½ stiklinės grietinėlės
2,5 stiklinės miltų
riebalų kepti
cinamono, cukraus pudros arba medaus patiekti

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Iki baltumo su cukrumi ištrinkite trynius.

2. Po truputį pilkite grietinėlę ir berkite miltus. Užminkykite tešlą.

3. Labai plonai iškočiokite tešlą ir supjaustykite norimos formos ir dydžio žagarėlius.

4. Žagarėlius kepkite karštuose riebaluose (įmestas į riebalus tešlos gabaliukas čirkšdamas turi kilti į viršų).Verdančius vartykite šakute, kol gražiai pagels.

5. Išgriebkite ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.

6. Kai žagarėliai atauš, apsijokite cukraus pudra, cinamonu arba patiekite su medumi.



IŠBANDYKITE: