#501

„WOK“ VIŠTIENA SU RAUDONUOJU KARIU


30 minučių
4 porcijos
Lengvas

Ingredientai:

400 g plonai pjaustytos vištienos filė
1 pak. Rudonojo kario prieskonių mišinio
1 skardinės (400 ml) kokosų pieno
1 šiaudeliais supjaustytos raudonosios paprikos
20 g supjaustytų šparaginių žirnių ankščių
1 šiaudeliais supjaustytos morkos
50 g susmulkintų žemės riešutų
1 baziliko šakelės
Makaronų arba ryžių garnyrui

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Supjaustykite vištienos filė juostelėmis ir apkepkite.
2. Sudėkite raudonojo kario prieskonių mišinį ir supilkite kokosų pieną. Porą minučių patroškinkite.
3. Sudėkite šiaudeliais pjaustytas daržoves ir pakaitinkite.
4. Apibarstykite susmulkintais žemės riešutais. Patiekite su makaronais arba ryžiais.
5. Papuoškite susmulkintais bazilikais.

Patarimas! Paįvairinkite šį receptą keisdami nurodytas daržoves sezoninėmis.



IŠBANDYKITE: