#047

Vyšnių ir cukinijų uogienė


60 minučių
Visai šeimai
Lengvas


Rekomenduojame:

Vanilinis cukrus „Dansukker“ su natūralia vanile

Tai birūs cukraus milteliai su juodais grūdeliais. Pastarieji – ne kas kita, kaip natūralios vanilės orchidėjos dalelės, kurios suteikia cukrui švelnų vanilės skonį ir aromatą. Šiuo cukrumi gardinkite blynus, padažus, vaisius, gėrimus. Jis naudojamas vanilės padažui gaminti. Tai puikus priedas prie šventinių vaisių salotų ar karštų gėrimų.

www.dansukker.lt

Ingredientai:

600 g šviežių arba šaldytų vyšnių
400 g cukinijų
50 ml vandens
500 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

„Dansukker“ cukrus uogienėms specialiai sukurtas uogienėms, džemams ir marmeladams gaminti. Su „Dansukker“ cukrumi uogienėms išvirtos uogienės nustebins išlikusia natūralia spalva, skoniu, sodriu kvapu ir tiršta konsistencija. Virdami uogienes šio cukraus galite naudoti perpus mažiau nei įprasta, o uogienes virti tik 10–15 minučių.
www.dansukker.lt


1 šaukštelio „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

Tai birūs cukraus milteliai su juodais grūdeliais. Pastarieji – ne kas kita, kaip natūralios vanilės orchidėjos dalelės, kurios suteikia cukrui švelnų vanilės skonį ir aromatą. Šiuo cukrumi gardinkite blynus, padažus, vaisius, gėrimus. Jis naudojamas vanilės padažui gaminti. Tai puikus priedas prie šventinių vaisių salotų ar karštų gėrimų.

www.dansukker.lt


1 šaukštelio meduolinių prieskonių mišinio

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Į puodą suberkite uogas, supilkite vandenį ir kaitinkite, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite cukrų. Ant vidutinės ugnies pavirkite apie 10–12 min.

2. Suberkite smulkiais kubeliais supjaustytą cukiniją ir virkite dar apie 10 min.

3. Baigdami virti suberkite vanilinį cukrų ir prieskonius.

4. Palikite aušti maždaug 30 min.

5. Supilkite į šiltus stiklainius ir uždarykite.



IŠBANDYKITE: