#694

VMG VALGO: ravioliai su „shiitake“ grybų padažu


20 min.
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

1 didelio svogūno
kelių šaukštų sviesto arba alyvuogių aliejaus
½ šaukštelio rudojo cukraus
200 g „shiitake“ grybų (galite pakeisti pievagrybiais ar kitais mėgstamais grybais)
kelių skiltelių česnako
400 g konservuotų smulkintų pomidorų savo sultyse
šlakelio karšto vandens
400 g raviolių su sūrio arba mėsos įdaru
apie 100 g grietinės
druskos, juodųjų pipirų
400 g raviolių su sūrio arba mėsos įdaru
šlakelio karšto vandens
kelių skiltelių česnako
400 g konservuotų smulkintų pomidorų savo sultyse
200 g „shiitake“ grybų (galite pakeisti pievagrybiais ar kitais mėgstamais grybais)
½ šaukštelio rudojo cukraus
kelių šaukštų sviesto arba alyvuogių aliejaus
1 didelio svogūno
apie 100 g grietinės
druskos, juodųjų pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepkite gilioje keptuvėje su sviestu ir cukrumi, kol gražiai pagels.
  2. Suberkite pjaustytus grybus ir smulkintą česnaką. Kepkite dar 5 min., kol gražiai apskrus.
  3. Tuomet supilkite pomidorus, raviolius, grietinę ir įpilkite šiek tiek vandens, kad ravioliai būtų apsemti.
  4. Pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir uždengę dangčiu patroškinkite apie 5 min.


IŠBANDYKITE: