#665

VMG VALGO: PICA-BAKLAŽANŲ UŽKEPĖLĖ


30 min.
4–6 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

1 didelio lavašo lakšto
kelių šaukštų pomidorų pastos
1 baklažano
kelių keptų marinuotų paprikų
100 g fetos sūrio
šlakelio alyvuogių aliejaus
ryšulėlio šviežių mėtų
druskos, juodųjų pipirų
ryšulėlio šviežių mėtų
šlakelio alyvuogių aliejaus
100 g fetos sūrio
kelių keptų marinuotų paprikų
1 baklažano
kelių šaukštų pomidorų pastos
1 didelio lavašo lakšto
druskos, juodųjų pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Lavašą ištieskite kepimo formoje.

2. Patepkite pomidorų pasta ir išdėliokite griežinėliais pjaustytą baklažaną ir paprikas. Aptepkite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais.

3. Apibarstykite feta ir kepkite iki 200 °C įkaitintoje apie 20 min. Patiekite apibarstę mėtomis.

 

 

 



IŠBANDYKITE: