#1800

Vištienos „tyke“ (iešmeliai)


40 min.
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

500 g vištienos filė
Marinatui:
2 šaukštų „tikka masala“ prieskonių
1 šaukštelio aitriosios paprikos
1 šaukštelio saldžiosios paprikos
½ citrinos sulčių
1 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės
Saujelės kalendrų lapelių
Gabaliuko trintos imbiero šaknies
Gabaliuko trintos imbiero šaknies
Žiupsnelio druskos
150 ml tiršto jogurto

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Užmerkite medinius iešmelius vandenyje.
  2. Visus marinato ingredientus sutrinkite iki pastos konsistencijos. Sumaišykite marinatą su jogurtu.
  3. Supjaustykite vištieną kubeliais ir sudėkite į marinatą.
  4. Verkite mėsos kubelius ant iešmelių.
  5. Kepkite orkaitėje po įkaitinta kepsninės spirale ~25 min. Kartkartėmis apverskite. Patiekite su avinžirniais.

Daugiau įkvepiančių receptų rasite naujausiame žurnalo VERDU IR KEPU numeryje.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found