#343

Vištienos salotos su avokadu ir kietuoju sūriu


15 minučių
4 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

1 vištienos krūtinėlės
1 gūžės romaninių salotų
100 g kietojo sūrio
2 prinokusių avokadų
2 šaukštų aliejaus kepti
druskos, pipirų
 
Padažui:
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 šaukštelio grūdėtų garstyčių
1 šaukštelio skysto medaus
5 šaukštų apelsinų sulčių
druskos, pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Krūtinėlę pagardinkite druska bei pipirais ir iškepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje.

2. Padažui skirtus produktus gerai suplakite šluotele.

3. Suplėšykite salotas, suberkite į lėkštes. Sudėliokite pjaustytus avokadus, krūtinėlės juosteles, užpilkite padažu ir užbarstykite kietojo sūrio drožlėmis.



IŠBANDYKITE: