4 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
1 vištienos krūtinėlės
1 gūžės romaninių salotų
100 g kietojo sūrio
2 prinokusių avokadų
2 šaukštų aliejaus kepti
druskos, pipirų
Padažui:
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 šaukštelio grūdėtų garstyčių
1 šaukštelio skysto medaus
5 šaukštų apelsinų sulčių
druskos, pipirų
1. Krūtinėlę pagardinkite druska bei pipirais ir iškepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje.
2. Padažui skirtus produktus gerai suplakite šluotele.
3. Suplėšykite salotas, suberkite į lėkštes. Sudėliokite pjaustytus avokadus, krūtinėlės juosteles, užpilkite padažu ir užbarstykite kietojo sūrio drožlėmis.