top of page

Vištienos salotos su ananasais ir keptomis paprikomis


Reikia:

  • 200 g keptos vištienos filė

  • 150 g nuvalyto ananaso

  • 2 trumpavaisių agurkų

  • 1–2 keptų raudonųjų paprikų

  • ½ raudonojo svogūno

  • 150 g salotų mišinio

  • Kelių šakelių kalendrų Padažui:

  • 2 šaukštų Geltonųjų saldžiųjų garstyčių HEINZ

  • 1 arbatinio šaukštelio „sriracha“ padažo

  • 1 šaukšto medaus

  • 3 šaukštų žaliųjų citrinų sulčių

  • 50 ml aliejaus

  • Žiupsnelio druskos


• Padažui šluotele suplakite Geltonąsias saldžiąsias garstyčias HEINZ su medumi ir aliejumi. Galiausiai supilkite „sriracha“ ir žaliųjų citrinų sultis. Įberkite druskos.

• Plonomis riekelėmis supjaustykite agurkus ir ananasą, gabaliukais – vištieną ir paprikas. Kalendras suplėšykite ir sumaišykite su salotų lapais. Sudėliokite salotas ir pagardinkite padažu.

Naujausi įrašai

bottom of page