#384

Vištienos ir pekininių kopūstų iešmelis


20 minučių
5 vnt.
Lengvas

Ingredientai:

300 g vištienos filė
pusės nedidelio pekininio kopūsto
1–2 šviežių svogūnų
KOTÁNYI juodųjų pipirų
druskos
aliejaus
1–2 šaukštų teriyaki padažo
druskos
KOTÁNYI juodųjų pipirų
1–2 šviežių svogūnų
pusės nedidelio pekininio kopūsto
300 g vištienos filė
aliejaus
1–2 šaukštų teriyaki padažo

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Vištieną supjaustykite kubeliais, svogūnus – ketvirčiais, pekininį kopūstą – panašiais gabalėliais.

2. Pabarstykite druska ir pipirais, apšlakstykite aliejumi ir verkite ant iešmelių.

3. Apie 18 min. kepkite ant nedidelės kaitros.

4. Iškepusius apšlakstykite teriyaki padažu



IŠBANDYKITE: