#618

Vištiena, troškinta duonos padaže


Gaminimas 10 min. Troškinimas/virimas 40 min.
4 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

Ruginė duona „Jonė“

„Baltojo pyrago” ruginė duona „Jonė” – tai bemielė ruginių miltų duona. Kepant šią duoną naudojamas natūralus raugas. Išskirtinės tekstūros ir skonio „Jonę” pamėgs visi tikros lietuviškos ruginės duonos gerbėjai.

 

 

 

Baltasis pyragas

Ingredientai:

8 vištienos blauzdelės
2 riekelės ruginės duonos „JONĖ“

„Baltojo pyrago” ruginė duona „Jonė” – tai bemielė ruginių miltų duona. Kepant šią duoną naudojamas natūralus raugas. Išskirtinės tekstūros ir skonio „Jonę” pamėgs visi tikros lietuviškos ruginės duonos gerbėjai.

 

 

 

Baltasis pyragas


½ vid. dydžio svogūno
200 g pievagrybių
1 šaukštelis Provanso žolių
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Druskos
Žiupsnelis cukraus
Lydyto sviesto kepti
200 ml neriebios grietinėlės

PARUOšIMO BŪDAS:



IŠBANDYKITE: