3-4 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
200 g perlinio kuskuso
500 g vištienos filė
kelių svogūnų
400 g smidrų
300 g šaldytų žaliųjų žirnelių
saujos smulkiavaisių pomidorų
šlakelio aliejaus
druskos, pipirų
1. Kuskusą kelias minutes pavirkite pasūdytame verdančiame vandenyje arba sultinyje. Tada nukoškite.
2. Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje.
3. Vištienai šiek tiek apskrudus, į keptuvę suberkite pjaustytus svogūnus.
4. Nupjaukite sumedėjusius galus ir smidrus taip pat sudėkite į keptuvę kartu su žirneliais ir pomidoriukais.
5. Įmaišykite paruoštą kuskusą, pagardinkite druska, pipirais ir pakepkite uždengę apie 5 min., kol mėsa ir daržovės suminkštės.