top of page

Vištiena su brokoliais


Reikės:

  • 4 vištienos filė gabaliukų (po 140–150 g)

  • Šviežiai grūstų pipirų

  • Džiovinto raudonėlio

  • Žiupsnelio druskos

  • Lydyto sviesto (kepti)

  • 1 skiltelės česnako

  • 1 brokolio

  • 300 g grietinėlės

  • 100 g kreminio sūrelio


1. Vištienos filė pabarstykite druska, pipirais ir raudonėliu.

2. Česnako skiltelę sutraiškykite ir pakepinkite keptuvėje su lydytu sviestu, kol išsiskleis aromatas. Vištieną apkepkite iš abiejų pusių keptuvėje – po 5–6 min. iš kiekvienos pusės, kad gražiai apskrustų.

3. Brokolį suskirstykite nedideliais žiedynais, nuplikykite verdančiu vandeniu, suberkite į keptuvę su vištiena, supilkite grietinėlę, įdėkite sūrelį ir viską sumaišykite – pakaitinkite, kol padažas sutirštės.

Naujausi įrašai

bottom of page