#698

Vištiena su avokadais


45 minutės
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

apie 400 g vištienos filė
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
1 šaukštelio maltos rūkytos paprikos
1 šaukšto baltojo vyno acto
1 avokado
kelių šaukštų plonai pjaustyto arba tarkuoto kietojo sūrio
200 g virtų arba konservuotų kukurūzų
2 šaukštų žaliosios citrinos sulčių
kelių šaukštų šviežių petražolių arba baziliko
druskos, juodųjų pipirų
šviežios aitriosios paprikos (pagal skonį, bet nebūtina)
kelių šaukštų šviežių petražolių arba baziliko
2 šaukštų žaliosios citrinos sulčių
200 g virtų arba konservuotų kukurūzų
kelių šaukštų plonai pjaustyto arba tarkuoto kietojo sūrio
1 avokado
1 šaukšto baltojo vyno acto
1 šaukštelio maltos rūkytos paprikos
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
apie 400 g vištienos filė
druskos, juodųjų pipirų
šviežios aitriosios paprikos (pagal skonį, bet nebūtina)

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Vištienos filė įtrinkite aliejumi, rūkyta paprika ir vyno actu.

2. Leiskite pasimarinuoti bent pusvalandį ir kepkite iki 185 °C įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.

3. Avokadą supjaustykite, sumaišykite su kukurūzais ir sūrio drožlėmis.

4. Apšlakstykite citrinos sultimis, apibarstykite kapotais žalumynais, pagardinkite pipirais, druska, aitriąja paprika ir patiekite su kepta vištiena.



IŠBANDYKITE: