#1833

Vienam – balta, kitam – raudona


35-40 min.
2 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

1 ritinėlio šviežios tešlos picai
Raudonajai pusei:
60 g pomidorų padažo
80 g mocarelos
40 g konservuoto tuno savo sultyse
40 g tarkuoto čederio
6–8 ančiuvių
1 kiaušinio
30 g kietojo tarkuoto sūrio
Baltajam sluoksniui:
2–3 bulvių
50 g minkšto ožkų sūrio
50 g jogurto
Žiupsnelio druskos
½ cukinijos
1–2 lapinio kopūsto lapų
Šlakelio aliejaus
50 g tarkuoto kietojo sūrio

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite bulves, sugrūskite jas su ožkų sūriu ir jogurtu, įberkite druskos.
  2. Cukiniją supjaustykite kubeliais.
  3. Pašalinkite storąsias lapinio kopūstų dalis, lapus sukarpykite, sumaišykite su druska ir aliejumi.
  4. Įkaitinkite orkaitę iki 230 °C. Geriausiai, jei naudosite specialiai picai skirtą programą.
  5. Sudėkite tešlą į miltais pabarstytą kepimo skardą.
  6. Patepkite pusę tešlos bulvių įdaru, ant viršaus sudėliokite cukinijas, lapinius kopūstus.
  7. Kitą tešlos pusę patepkite pomidorų padažu, užberkite smulkintos mocarelos, sudėliokite smulkintą tuną, užberkite čederio ir sudėliokite ančiuvius. Šaukite į orkaitę. Kepkite 5–8 min., išimkite, ant viršaus muškite kiaušinį ir dar kepkite, kol iškeps kiaušinis. Iškepusią picą pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.

Daugiau įkvepiančių receptų ir patiekalų idėjų rasite naujame žurnalo VERDU IR KEPU numeryje.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found