#1460

Vegetariškas aitriųjų paprikų troškinys su pupelėmis ir lęšiais


35 min.
2 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

1 nedidelio svogūno
2 skiltelių česnako
Aliejaus (kepti)
1 šaukštelio kumino
1 raudonosios paprikos
1 aitriosios paprikos
1 mažos skardinės smulkintų pomidorų savo sultyse
1 šaukštelio „tabasco“ padažo
1 mažos skardinės konservuotų lęšių
1 mažos skardinės konservuotų baltųjų sviestinių pupelių

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Pakepinkite aliejuje, kol suminkštės, įberkite kumino ir pakepinkite kartu.
  2. Paprikas, pašalinę sėklas, supjaustykite juostelėmis. Krėskite į keptuvę su svogūnais ir pakepinkite, kol paprikos suminkštės. Supilkite smulkintus pomidorus, pagardinkite „tabasco“ padažu ir patroškinkite 5–7 min.
  3. Tuomet sudėkite lęšius, pupeles, įpilkite truputį vandens ir patroškinkite dar 10–15 min.
  4. Patiekite su mėgstamais žalumynais arba galite patiekti su žuvies maltinukais.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found