#1809

Veganiška skarda


35 min.
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

400 g batatų
2–3 lapinių kopūstų lapų
2 raudonųjų svogūnų
50 ml aliejaus
1 apelsino
Žiupsnelio druskos
1 šaukštelio „Ras el Hanoot“ prieskonių
300 g tofu
Granatų padažo (apšlakstyti)
Sezamų sėklų (pabarstyti)
Humuso (patiekti)

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Specialia pjaustykle supjaustykite batatus „makaronais“. Jei tokios neturite – tiesiog supjaustykite plonais šiaudeliais.
  2. Lapinius kopūstus suplėšykite nedideliais gabalėliais. Svogūnus supjaustykite į kelias dalis.
  3. Kepimo skardą patepkite aliejumi. Sudėliokite visas daržoves, apelsiną, užberkite druskos ir „Ras el Hanoot“ prieskonių.
  4. Sudėkite supjaustytą nedideliais gabaliukais tofu.
  5. Tofu pašlakstykite granatų padažu ir užberkite sezamų. Šaukite skardą į orkaitę ir kepkite 20 min.
  6. Baikite kepti po įkaitusia grilio spirale, kad gražiai apskrustų. Apšlakstykite viską keptų apelsinų sultimis. Patiekite su humusu.

Daugiau įkvepiančių receptų rasite naujame žurnalo VERDU IR KEPU numeryje.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found