top of page

Vasaros mis: imbierinės antienos kulšelės


Vasaros mis: imbierinės antienos kulšelės, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 1 val.

Zzz 2-3 val.


Reikia:

1. Išspauskite 1 apelsino sultis, nutarkuokite žievelę. Sumaišykite apelsinų sultis, žievelę, česnako tyrę FELIX, imbiero tyrę FELIX, terijakio ir sojų padažus bei aliejų. Šia mase įtrinkite antieną ir palaikykite 2–3 val., o geriausiai – per naktį. 2. Antieną su visu marinatu sudėkite į gilią skardelę. Supjaustykite likusį apelsiną ir riekelėmis sudėkite ant antienos. Indą su antiena uždenkite aliuminio folija ir šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 60 min.

Naujausi įrašai

bottom of page