#635

Vasaros mis: imbierinės antienos kulšelės


Gaminimas – 10 min., Zzz 2–3 val., kepimas – 60 min.
4 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

4 antienos kulšelės
2 apelsinai
1 šaukštelis česnako tyrės FELIX

Trintas česnakas tūbelėje patogu, šviežia ir skanu. Pagardina patiekalus, nereikia česnako lupti bei kapoti.


1 šaukštas imbiero tyrės FELIX

Felix imbierų tyrė padės išvengti gana sudėtingo imbierų apdorojimo. Tūbelė neužima daug vietos ir ją galima laikyti kambario temperatūroje.


2 šaukštai terijakio padažo
2 šaukštai sojų padažo
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai sojų padažo
2 šaukštai terijakio padažo
1 šaukštas imbiero tyrės FELIX

Felix imbierų tyrė padės išvengti gana sudėtingo imbierų apdorojimo. Tūbelė neužima daug vietos ir ją galima laikyti kambario temperatūroje.


1 šaukštelis česnako tyrės FELIX

Trintas česnakas tūbelėje patogu, šviežia ir skanu. Pagardina patiekalus, nereikia česnako lupti bei kapoti.


2 apelsinai
4 antienos kulšelės

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Išspauskite 1 apelsino sultis, nutarkuokite žievelę. Sumaišykite apelsinų sultis, žievelę, česnako tyrę FELIX, imbiero tyrę FELIX, terijakio ir sojų padažus bei aliejų. Šia mase įtrinkite antieną ir palaikykite 2–3 val., o geriausiai – per naktį.

2. Antieną su visu marinatu sudėkite į gilią skardelę. Supjaustykite likusį apelsiną ir riekelėmis sudėkite ant antienos. Indą su antiena uždenkite aliuminio folija ir šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 60 min.



IŠBANDYKITE: