#1605

Vasarinis spalvotas omletas


20 min.
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

Nedidelio ryšelio svogūnų laiškų su ropelėmis
20 g aliejaus
1 paprikos
1 mažo brokolio
Ryšelio špinatų
Ryšelio burokėlių lapų
8 kiaušinių
Žiupsnelio druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite svogūnus ir lengvai pakepkite keptuvėje su aliejumi. Supjaustykite kubeliais papriką, susmulkinkite brokolį.
  2. Suberkite pasmulkintus špinatus, papriką, brokolius ir burokėlių lapus, viską pakepinkite kartu. Galite įpilti 1–2 šaukštus vandens. Kepkite, kol visos daržovės lengvai apvys.
  3. Kiaušinius įmuškite į dubenį ir paplakite šakute.
  4. Supilkite kiaušinius į keptuvę ant špinatų ir kepkite šiek tiek pakreipdami keptuvę į visas puses, kad kiaušiniai tolygiai pasiskirstytų. Pagardinkite druska.

Daugiau vasariškų receptų rasite naujausiame „Verdu ir kepu“ numeryje.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found