#1055

Varškės pyragas su obuoliais


Gaminimas 30 min. Kepimas 50 min.
8 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

Pagrindui:
100 g sviesto
80 g DANSUKER miltelinio cukraus
100 g miltų
Varškės masei:
500 g varškės kepiniams
100 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
2 kiaušiniai
2 šaukšteliai DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile
40 g kukurūzų krakmolo
2–3 obuoliai
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas DANSUKKER cukranendrių cukraus

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Sviestą sukapokite kartu su DANSUKKER milteliniu cukrumi ir miltais iki smulkių kruopelyčių. Suberkite jas į 22–24 cm skersmens apvalią formą ir gerai suspauskite.
  2. Kepkite įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje 15 min.
  3. Obuolius supjaustykite kubeliais, pakaitinkite keptuvėje su sviestu ir DANSUKKER cukranendrių cukrumi, kol truputį suminkštės.
  4. Varškę sumaišykite su kiaušiniais, DANSUKKER vaniliniu cukrumi su natūralia vanile ir krakmolu. Ant pakepto pagrindo sukrėskite obuolius, o ant viršaus – varškės masę. Kepkite 60 min. įkaitintoje iki 150 °C orkaitėje.

Daugiau receptų rasite žurnale „Verdu ir kepu“!

verdu ir kepu logo

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: