#1096

Varškės keksiukai su obuoliais


50 min.
8 vnt.
Lengvas

Ingredientai:

150 g varškės kepiniams
2 kiaušinių
70 g sviesto
50 ml agavų sirupo
3–4 obuolių
1 šaukšto citrinų sulčių
180 g speltos miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Obuolius nulupkite, supjaustykite tokio dydžio gabaliukais, kad tilptų į keksiukų formeles, įpjaukite riekelėmis, bet ne iki galo. Pašlakstykite citrinų sultimis.

2. Varškę suplakite su sviestu ir agavų sirupu. Po vieną įmuškite kiaušinius. Suberkite persijotus su kepimo milteliais miltus. Viską išmaišykite.

3. Sudėkite tešlą į paruoštas keksiukų formeles. Ant viršaus įspauskite po gabaliuką obuolio ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.



IŠBANDYKITE: