#1497

Varškės apkepas su obuoliais ir bruknėmis


15 min.
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

2 obuolių
4 kiaušinių
50 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
50 g manų kruopų
250 ml obuolių sulčių
600 g varškės
žiupsnelio druskos
50 g šaldytų bruknių
DANSUKKER cukraus miltelių pabarstyti
Graikiško jogurto patiekti

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius paplakite su DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi.
  2. Obuolius nulupkite ir sutarkuokite į kiaušinių masę.
  3. Obuolių sultyse išvirkite manų kruopas. Manų masę palapsniui sumaišykite su varške, o po to ir su kiaušinių mase. Pasūdykite.
  4. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Sukrėskite visą varškės masę, užberkite bruknių ir kepkite apie valandą iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
    Patiekite su jogurtu ir pabarstę DANSUKKER cukraus milteliais.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found