top of page

Vaisių ir želė salotos


Reikia:

  • 400 g uogų ir vaisių (pagal skonį)

  • 1 DR. OETKER kivių skonio želė pakelio

  • 1 DR.OETKER apelsinų skonio želė pakelio

  • 250 g graikiško jogurto

  • 100 ml plakamosios grietinėlės

  • 100 ml pieno

  • 1 šaukšto miltelinio cukraus

  • 10 g DR. OETKER želatinos


1. Užvirinkite pieną ir jame ištirpinkite DR. OETKER želatiną. Grietinėlę išplakite kartu su jogurtu ir milteliniu cukrumi. Kelis šaukštus grietinėlės ir jogurto mišinio dėkite į želatinos tirpalą ir išmaišykite, po to pakartokite ir galiausiai sumaišykite su pagrindine mase.

2. Gautą masę supilkite į negilų indą. Sustingdykite.

3. DR. OETKER želė pagaminkite taip, kaip nurodyta ant įpakavimo. Kiekvienu atveju naudokite vandenį arba sultis. Supilkite tirpalą į negilius indus ir sustingdykite.

4. Sustingusią želė supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su vaisiais. Patiekite su trupučiu likerio. Jei valgys vaikai – puikiai tiks uogų sirupas.

Naujausi įrašai

bottom of page