top of page

Užkandėlė su anties krutinėle ir bri sūriu


Užkandėlė su anties krutinėle ir bri sūriu, vmg receptas

2 asm.

Gaminimas 15 min.

Reikia:

  • šaldyto prancūziško batono

  • anties krūtinėlės arba kumpio

  • bri sūrio

  • apelsinų arba kokio nors kito rūgštesnio džemo

  • kelių šviežaus čiobrelio lapelių

1. Susmulkinkite anties krūtinėlę, plonais griežinėliais supjaustykite bri sūrį. Apibarstykite čiobrelių lapeliais.

2. Krūtinėlę ir sūrį dėkite į skardą (pirmiausia sūrį, po to krūtinėlę) ir ant viršaus paskirstykite kelis šaukštus džemo.

3. Skardą ir šaldytą prancūzišką batoną pašaukite į iki 200 °C temperatūros įkaitintą orkaitę, kepkite su griliaus arba karšto oro apipūtimo funkcija.

4. Apkeptu įdaru tepkite riekelėmis supjaustytą batoną ir patiekite.


Naujausi įrašai

bottom of page