#917

Užkandėlė su anties krutinėle ir bri sūriu


15 minučių
2 asmenims
Lengvas


Rekomenduojame:

„Electrolux Expressionist“ išlietasis virtuvės kombainas

Išlietasis „Expressionist“ virtuvės kombainas – įnoringiausius poreikius išpildantis komplektas, į kurį įeina du 5,7 l talpos dubenys, plaktuvas, profesionalus „TruFlow“ tešlos maišymo kablys, plokščias metalinis plaktuvas ir plokščias silikoninis plaktuvas.

Maisto gaminimą palengvins platus 10 greičių diapazonas, taigi kombainas sėkmingai pasitarnaus gaminant bet kokį patiekalą – nesvarbu, ruošiama tešla duonai, pyragui ar tiesiog reikia suplakti kiaušinius. Kombaine veikia „Easy-to-use OneClick“ sujungimo sistema, todėl visus antgalius galima pakeisti vienu paspaudimu.



Rekomenduojame:

Oetker želatina

Ingredientai:

šaldyto prancūziško batono
anties krūtinėlės arba kumpio
bri sūrio
apelsinų arba kokio nors kito rūgštesnio džemo
kelių šviežaus čiobrelio lapelių

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite anties krūtinėlę, plonais griežinėliais supjaustykite bri sūrį. Apibarstykite čiobrelių lapeliais.
  2. Krūtinėlę ir sūrį dėkite į skardą (pirmiausia sūrį, po to krūtinėlę) ir ant viršaus paskirstykite kelis šaukštus džemo.
  3. Skardą ir šaldytą prancūzišką batoną pašaukite į iki 200 °C temperatūros įkaitintą orkaitę, kepkite su griliaus arba karšto oro apipūtimo funkcija.
  4. Apkeptu įdaru tepkite riekelėmis supjaustytą batoną ir patiekite.

VIDEO RECEPTĄ ŽIŪRĖKITE ČIA



IŠBANDYKITE: