#735

Tuno maltiniai


20 minučių
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

2 skardinės (po 150 g) tuno savo sultyse
1 kiaušinis
50 g tarkuoto sūrio
1 šaukštas ryžių miltų
1 šaukštelis garstyčių
1 šaukštelis Provanso žolelių
Druskos
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Žiupsnelis tarkuotos citrinos žievelės
1 šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių
Aliejaus kepti
MANTINGA prancūziškos duonelės
Žiupsnelis tarkuotos citrinos žievelės
1 šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių
Aliejaus kepti
MANTINGA prancūziškos duonelės
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Druskos
1 šaukštelis Provanso žolelių
1 šaukštelis garstyčių
1 šaukštas ryžių miltų
50 g tarkuoto sūrio
1 kiaušinis
2 skardinės (po 150 g) tuno savo sultyse

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Visus produktus sudėkite kartu į smulkintuvo indą ir viską sumaišykite. Formuokite nedidelius maltinius ir kepkite įkaitintame aliejuje po 5 min. iš kiekvienos pusės.

2. Patiekite su šviežiai iškeptomis MANTINGA prancūziškomis duonelėmis, kopūstų salotomis, pomidorais.



IŠBANDYKITE: