#1001

Trys super vasariški sriubos kokteiliai


5-15 minučių
Vienas kokteilis 1-2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

BUROKĖLIŲ SRIUBAI:
kelių kriaušių
šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus „Carletti“ („Assorti“)
1 vnt. ekologiškos AUGA burokėlių sriubos
1 šaukšto balzaminio acto kremo
druskos, pipirų
MORKŲ SRIUBAI:
kelių skiltelių česnako
gabalėlio šviežio imbiero
šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus „Carletti“ („Assorti“)
aitriosios paprikos (pagal skonį)
150 ml kokosų pieno
1 vnt. ekologiškos AUGA morkų sriubos
šviežių mėtų (papuošti)
GASPAČUI:
1 vnt. AUGA pomidorų sriubos
1 agurko
šlakelio aštraus padažo „tabasco“
šlakelio Vusterio padažo
ledukų

PARUOšIMO BŪDAS:

Burokėlių sriuba su kriaušėmis

  1. Kriaušes supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su šlakeliu aliejaus gilioje keptuvėje arba puode, kol suminkštės ir apskrus. Įberkite druskos ir pipirų.
  2. Supilkite burokėlių sriubą ir pakaitinkite dar truputį, kol sriuba sušils.
  3. Patiekite paskaninę balzaminio acto kremu.

Morkų sriuba su kokosų pienu

  1. Smulkiai supjaustykite gabalėlį imbiero, česnakus bei aitriąją papriką ir pakepinkite puode su šlakeliu aliejaus.
  2. Supilkite AUGA morkų sriubą ir kokosų pieną. Išmaišykite ir užvirkite.
  3. Patiekite papuošę mėtomis.

Gaspačo sriubos kokteilis

  1. Agurką smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su AUGA pomidorų sriuba, „tabasco“ ir Vusterio padažais.
  2. Patiekite taurėse su ledukais.

 

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: