#1625

Trupiniuotis su obuoliais


15 min.
2–3 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

AEG linijos „Mastery“ orkaitė „Steam Pro“

Orkaitė „AEG SteamPro“ – intuityviausia gaminimo patirtis pasaulyje. Išbandykite orkaitės funkciją „Sense Cook“ ir įsitikinsite, kad pirmąkart galite besąlygiškai pasitikėti orkaite – jums nebereikės spėlioti, kokioje temperatūroje kepti. Tiesiog pasirinkite iškepimo lygį ratuku nustatydami fazę: Lengvai, vidutiniškai ar visiškai iškepta. Viskas pagal jūsų pageidavimą.

Ingredientai:

7 obuolių
100 g sviesto pyragui + 30 g formai patepti
80 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus pyragui + 30 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus formai pabarstyti
130 g miltų
Žiupsnelio druskos
Cinamono, kardamono (nebūtina)

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Patepkite formą sviestu, pabarstykite nerafinuotu cukranendrių cukrumi. Jei naudojate – pabarstykite cinamonu arba kardamonu.
  2. Nulupkite obuolius ir sutarkuokite burokine tarka. Obuolius sudėkite į formą, aplyginkite viršų.
  3. Trupiniams paruošti sviestą naudokite labai šaltą, tiesiai iš šaldytuvo. Sutarkuokite sviestą, suberkite 80 g cukraus, druską ir miltus.
  4. Viską sutrinkite pirštais iki smulkių kruopelyčių. Trupinius užberkite ant obuolių.
  5. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje maždaug 15–20 min. – viršus turi būti gražiai apskrudęs.

Patiekite su rutuliuku vanilinių ledų.

Daugiau receptų, kulinarinių iššūkių, pokalbių ir įdomybių – naujame Alfo didžiajame kulinariniame šou kiekvieną dieną!

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found